Visio

Mistä kaikki alkoi?

Markkinoiden automatisoiduin verkkokauppa

Kaikki alkoi 12 vuotta sitten, kun emme olleet tyytyväisiä markkinoilla saatavilla oleviin kankeisiin verkkokaupparatkaisuihin. Yrittäjäpiirissä syntyi ajatus luoda verkkokauppa, joka olisi mahdollisimman kustannustehokas, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi haluttiin rakentaa verkkokauppaan runsaasti automatisointia, jotta manuaalinen työ voitaisiin minimoida. Vuodesta 2011 lähtien olemme kehittäneet verkkokauppateknologiaa tämä päämäärä mielessämme.

Yhteisvetoinen kehitys

Yrittäjien ystäväpiirissä huomattiin OrtePHP:n teknologinen edistyksellisyys, eikä aikaakaan, kun pian alustaa siirtyi käyttämään neljä muutakin ystäväpiirin verkkokauppiasta. Uudet kauppiaat tulevat mukaan vanhojen kauppiaiden suositusten kautta. Teknologia kasvaa vauhdilla skaalautuvammaksi ja dynaamisemmaksi. Toiminnallisuudet kehittyvät uusien kauppojen myötä erityisesti B2B -sektorissa.

OrtePHP on nyt

OrtePHP Commerce Cloud

Vuonna 2022 uudistimme verkkokauppa-alustamme käyttämään uusinta ja nopeinta teknologiaa. Uusittu alusta on reaktiivinen SPA. Räätälöidyn ja yksilöllisen verkkokaupan käyttöönotto ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Uuden arkkitehtuurin myötä uusittu alusta nimetään OrtePHP Commerce Cloud:iksi.

Markkinoiden johtava tekoäly-implantoidun verkkokauppa

Seuraava tavoitteenamme on luoda markkinoiden johtava tekoälyllä varustettu verkkokauppa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan ostokokemuksen implantoiduilla ominaisuuksillaan.

Uusi AI-teknologia tulee entisestään tehostamaan OrtPHP:n visiota markkinoiden automatisoiduimmasta verkkokaupasta.